Izvor: Tanjug
27.02.2023 u 10:03
0

SEVERNA KOREJA PRED VAŽNIM ZADATKOM: Lider Kim Džong Un sazvao hitan sastanak!

Severnokorejski predsednik Kim Džong Un danas je održao sastanak zvaničnika vladajuće Radničke partije na kojem je razgovarano o unapređenju ekonomije i poljoprivrednog sektora.

Kako navodi Rojters, stručnjaci iz mnogih zemalja ocenjuju da se nestašica hrane pogoršala u Severnoj Koreji u poslednje vreme, kao posledica sankcija i karantina zbog virusa kovid-19.

„SI NAREDIO VOJSCI DA BUDE SPREMNA ZA INVAZIJU?“ Iznenađujuće tvrdnje šefa CIA obišle svet!

Severnokorejski državni medij KCNA preneo je ranije da je sastanak “veoma važan i hitan zadatak uspostavljanja ispravne strategije za razvoj poljoprivrede“.

Rojters navodi da postoji mogućnost da se situacija sa količinama hrane u toj zemlji pogoršala, i prenosi reči zvaničnika iz Seula da ovaj sastanak de fakto znači priznanje da u Severnoj Koreji vlada ozbiljna nestašica hrane.

PUTIN ČESTITAO PRAZNIK NA SPEKTAKULARAN NAČIN: „Vaš životni izbor je put odvažnosti i hrabrosti, bezuslovne predanosti otadžbini!“

Američki portal specijalizovan za dešavanja u Severnoj Koreji, North38, tvrdi da je “dostupnost hrane verovatno pala ispod najnižeg minimuma u pogledu ljudskih potreba“ i da je nestašica hrane najgora još od velikih gladi iz devedsetih godina prošlog veka.

Severna Koreja je pod veoma strogim međunarodnim sankcijama zbog programa nuklearnog naoružanja i balističkih raketa, a poslednjih godina njena ograničena međunarodna trgovina našla se pod dodatnim opterećenjem zbog karantina i mera protiv širenja virusa kovid-19.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter