Izvor: Bsc happy portal
05.02.2023 u 12:26
1

ŠOLC VEOMA BAHATO ODGOVORIO NA TVRDNJE O NACIZMU I NEMAČKIM TENKOVIMA: „Putinu vrlo jasno kažem da je samo Rusija odgovorna za rat!“

U paketu su i tenkovi nemačke proizvodnje Leopard, čiji je izvoz morao da odobri nemački kancelar Olaf Šolc.

Tenkovi i drugo oružje koje će Zapad isporučiti Ukrajini neće biti korišćeni za napad na rusku teritoriju, rekao je nemački kancelar, rekao je Zelenski. Istovremeno, u intervjuu za nemački Bilt am Sonntag, Šolc je prokomentarisao i Putinove izjave da „nacistička Nemačka ponovo stoji” protiv Rusije.

ŠOLC ČVRSTO VERUJE U OBAVLJENI DIJALOG: „Dogovor sa Zelenskim je da se zapadno oružje ne koristi za napade na Rusiju!“

U nedavnim sporazumima između nekih zapadnih zemalja i Ukrajine, dogovorili su se o novim isporukama naoružanja napadnute zemlje. Dobiće nekoliko modela tenkova i raketnih sistema koji će mu pomoći u odbrani. Između ostalog, u paketu su i tenkovi nemačke proizvodnje Leopard, čiji je izvoz morao da odobri nemački kancelar Olaf Šolc.

Kako je kasnije za nemačke medije prokomentarisao sporazum, on i ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski su se „dogovorili“ da se „zapadno oružje neće koristiti za napad na rusku teritoriju“.

Ruski predsednik Vladimir Putin uporedio je naoružavanje Ukrajine tenkovima nemačke proizvodnje sa Drugim svetskim ratom, ali Šolc odbacuje to poređenje. Njegove reči deo su niza apsurdnih istorijskih poređenja kojima opravdava agresiju na Ukrajinu“, rekao je on i dodao da „ništa ne može da opravda ovaj rat“.

Putinu vrlo jasno kažem da je samo Rusija odgovorna za rat“, dodao je Šolc. U intervjuu za nemački Bild am Sonntag, on je takođe naglasio da Putin nikada nije pretio Nemačkoj ili njemu lično putem telefonskih razgovora sa njim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠOLC VEOMA BAHATO ODGOVORIO NA TVRDNJE O NACIZMU I NEMAČKIM TENKOVIMA: „Putinu vrlo jasno kažem da je samo Rusija odgovorna za rat!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter