Izvor: TANJUG
21.06.2022 u 21:32
0

STOP KUPANJU U BURKAMA: Francuska zabranjuje nošenje ženske verske odeće na bazenima u Grenoblu

 Žene ne smeju da nose burke i da u celini pokrivaju svoje telo iz verskih razloga na javnim plivalištima i bazenima u gradu Grenoblu, odlučio je danas Državni savet Francuske, najviša administrativna instanca, čime je potvrđena ranija presuda nižeg suda.

Gradska skupština Grenobla glasala je 16. maja da se dozvoli nošenje burki, što je izazvalo oštre proteste konzervativnih i ekstremno desničarskih političara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Francuska vlada je odlukom Državnog saveta osporila odluku grada Grenobla, koju je suspendovao i niži upravni sud.

Iz Državnog saveta su ocenili da je ranija odluka gradskih vlasti “uticala na pravilno funkcionisanje javne službe i da podrivala jednak tretman korisnika, čime je ugrožena neutralnost javnog servisa“.

Ministar unutrašnjih poslova Žerar Dermanen je posle odluke Državnog saveta izjavio da ona predstavlja “pobedu sekularizma i pre svega Republike“, preneo je Rojters

BIZARNO! RUMUN UBIO SUNARODNIKA U ITALIJI: Telo uvio u plastične kese pa ga vozio skuterom kroz grad-KAMERE SVE SNIMILE! (VIDEO)

Odeću za kupanje koja pokriva celo telo i ostavlja otvoreno samo lice, ruke i stopala, često nose muslimanke koje žele da sačuvaju individualnost u skladu sa svojim verskim uverenjima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter