Izvor: Happy BSC
19.05.2022 u 13:39
0

SUSTIGLA IH ODMAZDA ZA TERORIZAM: Komandant čečenskih specijalaca zaveo red na pravcu Luganska (VIDEO)

Međunarodna jedinica ruskih vojnika koja je u Donbas stigla iz Čečenske Republike, pod rukovodstvom vojnog generala, pomoćnika šefa Čečenske Republike za blok snaga Aptija Alaudinova, izvršava zadatke koje je postavilo rukovodstvo naše država na najvišem nivou.  

STIŽE NOVA GRUPA KADIROVIH ČEČENA: Nacisti neće pobeći od miliona patriota velike Rusije! VAŠE VREME JE PROŠLO! (VIDEO)

Zahvaljujući pravilno odabranoj taktici vođenja vojnih operacija, kao i hrabrosti i posvećenosti naših boraca, u zoni odgovornosti Aptija Alaudinova na pravcu Luganska vlada potpuni red, navodi se na Telegramu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– U toku operativnih aktivnosti, banderovcima je očigledno isporučeno borbeno vozilo pešadije, pristojna zaliha malokalibarskog oružja, hici iz bacača granata, minobacača, kutije municije, jednokratni bacači granata evropske proizvodnje. Bandera je morao da odvoji noge od ruskih vojnika koji su napredovali. Ko je od njih imao manje sreće, ostao je da leži tamo gde ga je sustigla odmazda za terorizam – navodi se u objavi i dodaje: 

– Zahvaljujući hrabrosti i herojstvu patriota naše Otadžbine, svi zadaci zaštite civilnog stanovništva Donbasa biće u potpunosti završeni! 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter