Izvor: guardian
19.09.2020 u 07:54
0

SVET U STRAHU: Moćna država pravi NUKLEARNU BOMBU, imaju ogromnu količinu URANIJUMA?!

Saudijska Arabija verovatno ima dovoljno rezervi uranijuma pod zemljom da bi joj to moglo otvoriti put do proizvodnje nuklearne bombe čiji su novinari navodno videli poverljive dokumente o tome.

OVO MORATE ZNATI

Vozila STOJE I PO SAT VREMENA: Kilometarske KOLONE na AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI!

Granice na ulazu u Srbiju posle 18 časova skoro PRAZNE! NOVE MERE STUPILE NA SNAGU!

Đurić PORUČIO Biberu: Kad bi Srbija PRIZNALA Kosovo bili bi NAJBOLJI I NANAPREDNIJi!

DA NIJE TRAGIČNO BILO BI KOMIČNO! SDA i Bakir napali Hrvatsku zbog Dodika!

Gardijan priznaje da kod nezavisnih ustanova nije mogao da potvrdi autentičnost izveštaja kada je reč o rezervama uranijuma sačinili Pekinški institut za uran i Kineska nacionalna nuklearna korporacija u saradnji sa Saudijskom geološkom ustanovom.

Otkad je saudijski princ Mohamed bin Salman 2018. izjavio da, ako Iran bude razvio nuklearnu bombu, „mi ćemo što pre slediti primer“, mediji su se raspisali o saudijskoj nuklearizaciji.

Kineski geolozi, ubrzano su cele godine, uprkos letnjim vrućinama, radili na mapiranju rezervi uranijuma kako bi pomogli Rijadu u nuklearnom programu. Pronašli su rezerve u središtu i na severozapadu Saudijske Arabije, iz kojih bi se moglo proizvesti 90.000 tona uranijuma.

Rijadu je osnovno gradnja nuklearki, ali bude li Iran razvio svoju nuklearnu bombu, onda će ga u tome slediti Saudijska Arabija. Bila bi to trka za nuklearnom bombom kakvu su vodili Indija i Pakistan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter