Izvor: ALO
21.02.2024 u 08:20
0

TAKER KARLSON U STRAHU ZA SVOJ ŽIVOT: Nakon intervjua ga PRATILI, ŠPIJUNIRALI…

Taker Karlson je rekao da su ga američke obaveštajne agencije špijunirale pre njegovog intervjua sa Putinom.

Američki novinar Taker Karlson rekao je u intervjuu Blejzu da su ga pre intervjua sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom pratile američke obaveštajne agencije.

– Zvao me je jedan novinar Njujork tajmsa, drugi reporter je zvao mog prijatelja, pitali su kada će biti intervju sa Putinom. Nisu mogli da znaju za to, nikome nisam rekao, ni ženi, ni producentu… Očigledno su to uradili, procurile su vesti u Njujork tajms da bi poremetili intervju – rekao je KarlSON.

On je naveo da je priprema intervjua trajala oko dve godine; Moskva je, slažući se, upozorila da će, ako vest o predstojećoj komunikaciji bilo gde procuri, događaj biti otkazan.

OPASNOST VREBA SA NEBA: „Nemoguće je tačno predvideti kada i gde“

Karlson je uveren da ga je američka agencija za nacionalnu bezbednost špijunirala.

Putinov intervju sa Karlsonom objavljen je u noći 9. februara. Značajan deo dvočasovnog razgovora bio je posvećen ukrajinskom sukobu i odnosima Rusije sa SAD, NATO-om i Zapadom.

Karlson je na svom sajtu objavio intervju sa Putinom, a potom ga postavio na društvenu mrežu Iks i Jutjub.

Od objavljivanja na društvenoj mreži Iks, intervju je imao više od 200 miliona pregleda. Video ima preko 18 miliona pregleda na Jutjubu,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter