Izvor: Kurir.rs
05.07.2020 u 14:42
0

TRAMP NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: 99 odsto slučajeva virusa u SAD „potpuno bezopasno“!

Američki predsednik Donald Tramp najavio je u govoru povodom Dana nezavisnosti pobedu protiv „radikalne levice“ i istakao da zemlja napreduje u borbi protiv korona virusa, u trenutku dok se u toj zemlji beleže rekordni porasti broja novoobolelih, prenose svetski mediji.

Tramp je na svečanosti ispred Bele kuće, kojoj su prisustvovali pripadnici voske i medicinari sa prve linije fronta, ocenio da je 99 odsto slučajeva korona virusa u SAD „potpuno bezopasno“.

PROČITAJTE I:

INFICIRANA SMRTONOSNIM VIRUSOM: Milena Ivanović POZITIVNA na KORONU!

PRED ĐACIMA U SRBIJI NEOBIČNA ŠKOLSKA GODINA: Ovako će izgledati kombinovani model učenja!

MESTA NA KOJE LEKARI NIKAD NE BI OTIŠLI U DOBA KORONE: Izbegavajte ih koliko možete!

VARLJIVO LETO U SRBIJI: Danas DRAMATIČNE promene vremena, detaljna prognoza za CELU SLEDEĆU NEDELJU!

On je ponovio da Kina mora da „snosi punu odgovornost“ jer nije sprečila širenje virusa, prenosi BBC.

Izrazio je uverenje da će SAD imati rešenje u vidu terapije ili vakcine „daleko pre kraja godine“.

Tramp je u govoru osudio nameru demonstranata da se uklone spomenici istorijskim ličnostima kao „pokušaje da se unište SAD“ i ponovio optužbe na račun „radikalne levice“.

– Na putu smo da porazimo radikalnu levicu, anarhiste, agitatore, lopove i ljude koji, u mnogim slučajevima, apsolutno nemaju pojma šta rade. Nikada nećemo dozvoliti ljutoj bandi da sruši naše statue, izbriše našu istoriju i poučava našu decu – poručio je Tramp.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter