Izvor: HappyBSC/Tanjug
16.07.2022 u 20:31
0

TURBULENTNA SITUACIJA: Iran uveo sankcije za još 61 Amerikanca zbog podrške MEK-u!

Iran je danas saopštio da je uveo sankcije za još 61 Amerikanca, uključujući bivšeg državnog sekretara Majka Pompea, zbog podrške disidentskoj grupi „Mudžahedin-e-halk“ (MEK).

SVET U STRAHU ZBOG POTEZA TEHERANA Iran je ubrzao obogaćivanje uranijuma, vrlo brzo mogu da dostignu čistoću neophodnu za NUKLEARNO ORUŽJE!

Na „crnoj listi“ koju je objavilo iransko Ministarstvo spoljnih poslova nalaze se i Rudolf Ðulijani, advokat bivšeg predsednika Donalda Trampa i nekadašnji savetnik za nacionalnu bezbednost Bele kuće Džon Bolton.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sankcije, koje su ranije uvedene desetini Amerikanaca, omogućavaju iranskim vlastima da im zamrznu sredstva u Iranu, ali s obzirom da oni nemaju sredstva u toj zemlji, odluka je uglavnom simbolična.

Ðulijani, Pompeo i Bolton učestvovali su na raznim događajima vezanim sa grupom MEK i izražavali su joj podršku.

Iran je u januaru uveo sankcije za 51 Amerikanca, a u aprilu je stavio na „crnu listu“ još 24 Amerikanca.

Indirektni razgovori između Irana i SAD o obnovi nuklearnog sporazuma iz 2015. godine počeli su u novembru prošle godine u Beču i nastavljeni su u Kataru u junu, ali su od tada u zastoju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter