Izvor: INFORMER
25.03.2024 u 09:08
1

TURSKA OPTUŽILA BAJDENA DA JE IZA NAPADA U MOSKVI: Sveopšti rat može izbiti svakog časa!

Lider turske partije Vatan (Domovina) Dogu Perinček smatra da iza terorističkog napada na Krokus siti hol u Moskvi stoje Sjedinjene Države i lično predsednik Džo Bajden.

– Vodeći svetski i turski stručnjaci za terorizam počeli su da traže i raspravljaju o otiscima prstiju terorističke organizacije koja je izvela napad u Moskvi. Ovo je nesumnjivo „bezbednosna misija”. Brbljanje o identitetu terorističke organizacije zapravo pokriva Bajdenov teroristički aparat – rekao je političar

Prema njegovim rečima, postoje tri razloga koji ukazuju da iza terorističkog napada u Podmoskovlju stoje SAD i lično Bajden.

– Da, Bajden! Jer ako pogledamo teror u Moskvi, videćemo samo Bajdena. Iz tri razloga: prvo, da uvuče Evropu u ukrajinski rat. U Francuskoj i Nemačkoj, da okupi mlade ljude koji idu u smrt. Ali u evropskim zemljama kao što su Nemačka i Francuska, nacionalističke partije poput Marin Le Pen i Alternative, koje su prijateljski raspoložene prema Rusiji i protivne kontroli SAD, jačaju i dolaze na vlast. U ovoj situaciji, Sjedinjenim Državama je teško i potrebne su im velike provokacije – istakao je političar.

Drugo, prema Perinčeku, Bajden želi da blokira uspon Donalda Trampa na vlast.

KAZNA ZA ODESU! JURIŠNIM DRONOVIMA SA CRNOG MORA SPRŽILI SVE: Vatra uhvatila veći deo grada, vitalni objekti i domaćinstva u mraku

 

Tako je Tramp prešao crvenu liniju američke duboke države i sada prekomorske zavere moraju da uzvrate. Treće, možda, da uvuku Rusiju u unutrašnje prepirke – rekao je on.

Pucnjava i požar dogodili su se 22. marta uveče pre koncerta u Krokus siti holu u Krasnogorsku kod Moskve. Dopisnik RIA Novosti koji je prisustvovao incidentu javio je da je nekoliko maskiranih i muškaraca upalo u salu, pucali na ljude iz neposredne blizine i bacali zapaljive bombe.

Prema poslednjim podacima Istražnog komiteta, poginulo je 137 osoba.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TURSKA OPTUŽILA BAJDENA DA JE IZA NAPADA U MOSKVI: Sveopšti rat može izbiti svakog časa!”

  1. USA ,kao sto je stvorila ISIL i kontrolise ga, tako je stvorila i teroristicku paramilitarnu organizaciju na Kosmetu, takodje AllKaidu, Osamu Bin Ladena, Kurtija i druge teroriste.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter