Izvor: Tanjug
02.01.2023 u 13:51
0

UKRAJINSKE VLASTI SAOPŠTILE: Ubijeno oko 400 ruskih vojnika, projektil pogodio zgradu gde su bili stacionirani

Broj poginulih nije potvrđen.

Ukrajinske vlasti saopštile su danas da je ubijeno oko 400 ruskih vojnika u raketnom napadu na okupirani region Donjecka, prenosi BBC.

Projektil je pogodio zgradu u gradu Makejevka, gde su, kako se navodi, bile stacionirane ruske snage.

RUSKI SENATOR PUŠKOV OTKRIVA: Na ova 3 mesta bi mogao da izbije rat svetskih sila

Broj poginulih nije potvrđen, a proruske vlasti u samoproglašenoj Donjeckoj Narodnoj Republici priznale su da je bilo žrtava u ovom napadu, ali nisu potvrdile brojke koje su objavile ukrajinske vlasti, navodi BBC.

Predstavnici DNR saopštili su da su ukrajinske snage otvarale vatru na Makejevku i Golovku kao i na još okruga u Donjecku pod ruskom kontrolom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Oružane snage Ukrajine koristile su artiljeriju Nato kalibra 155 milimetara, prenosi TASS. Kako se navodi, ispaljeno je 155 granata.

Agencija izveštava da se informacije o poginulima ili povređenima utvrđuju, ali dodaju da je u napadu na Makejevku povređeno više od 15 ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter