Izvor: Sputnik Srbija
09.09.2022 u 20:05
0

Ukrajinska vojska povukla sve svoje rezervne snage u Harkovsku oblast, ali trpi ogromne gubitke koji se broje u hiljadama!

Ukrajinska vojska je povukla sve svoje rezervne snage u Harkovsku oblast, ali trpi ogromne gubitke koji se broje u hiljadama, rekao je šef administracije oblasti Vitalij Gančev.

Kako je dodao, ukrajinska vojska ciljano izvodi napade na civilno stanovništvo u Harkovskoj oblasti, koristeći američke višecevne raketne bacače „Himars“. Na područje Velikog Burluka ispaljeno je pet-šest granata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukrajina je spremna da snabdeva Poljsku strujom i pomogne u smanjenju upotrebe uglja za proizvodnju električne energije!

Gančev je istakao da je zadatak ukrajinskih vojnika kod Harkova da pokažu svojim zapadnim partnerima da zauzimaju mesta koristeći njihovo naoružanje.

„Najvažnije je da svuda stignu da snime, da prikažu kako u nekom naselju podižu ukrajinsku zastavu, a šta se potom dešava sa vojnicima niko ne govori. Tamo su veliki gubici“, saopštio je Gačev za televiziju „Rusija 24“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter