Izvor: Blic.rs
22.02.2023 u 16:25
1

UPRKOS SANKCIJAMA BORELJ ISTIČE: „Prošla godina nije bila loša za rusku ekonomiju“

Ova vest obišla je svet u rekordnom roku.

Prošla godina nije bila loša za rusku ekonomiju, uprkos sankcijama koje je Zapad uveo Rusiji, izjavio je visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj.

ŽOSEP BORELJ PORUČIO: „Ukrajini se mora hitno poslati više municije“

On je u intervjuu za radio-stanicu „Onda sero“ rekao da je razlog to što su skočile cene energije, koje su se tek nedavno vratile na nivo od pre početka ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini.

Borelj je naglasio da se EU „već rešila“ energetske nezavisnosti od Rusije, uz podsećanje da je ranije 40 odsto evropskog gasa stizalo iz Rusije, a da je taj procenata sada samo šest odsto.

– Oni neće naći kupca za ovaj gas. Verujem da smo već uveli sankcije svemu što se moglo sankcionisati – dodao je Borelj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UPRKOS SANKCIJAMA BORELJ ISTIČE: „Prošla godina nije bila loša za rusku ekonomiju“”

  1. E borelju oni vam prodaju taj gas Ali preko trecih zemalja ,kao americki ili neciji drugi gas jer America je ta koja kupuje sve sto se moze od rusiju ona ne postuje sankcije.ako rusija smanji proizvodnju gasa ili nate cena ce otici u nedogled I bjce velike nestasice.to zna I dete od 3 godine

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter