Izvor: Happy BSC Portal/Alo.rs
16.01.2024 u 09:36
0

UŽAS U KOMŠILUKU: Devojčica umrla od gripa, imala 41 temperaturu

Lekari su pokušali da reanimiraju dete, ali nisu uspeli.

Devojčica (4) preminula je od gripa u regionu Prahova, javljaju lokalni mediji. Majka je dete dovela na infektivnu kliniku sa temperaturom 41 i konvulzijama. Kako je rekla, devojčica je već danima imala temperaturu, a lekari su odlučili da je zbog teškog stanja hitno transportuju na dečju kliniku.

Odmah po prijemu devojčici je stalo srce, a uprkos naporima lekara, ubrzo je proglašena mrtvom. Lekari su rekli da su bronhije devojčice bile toliko pune sekreta da se ugušila, te da je majka reagovala prekasno.

TRESLO SE TLO: Jak zemljotres pogodio Grčku

Devojčica nije imala drugih komorbiditeta, a lekari u domu zdravlja su ispitivali da li malena boluje od autizma. Nije poznato da li je majka odvela dete kod lekara kada dobilo temperaturu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter