Izvor: Happy BSC
22.04.2022 u 16:03
0

VREME JE DA RAZMISLE I SPASU SVOJE ŽIVOTE: Kadirov poručio nacistima u Azovstalu da izađu sa „belom zastavom“ u rukama (VIDEO)

Lider Čečenske Republike Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegramu da su njegovi borci obavili ispitivanje zarobljenog naciste, koji je prethodno zauzeo vatreni položaj duž Azovstalske ulice u gradu Mariupolju.

NACISTIČKI KOMANDANTI NE DAJU LJUDIMA DA SE PREDAJU I UBIJAJU ONE KOJI TO ŽELE! Kadirov se javio i saopštio jezive VESTI iz Mariupolja

– Zatvorenik je otkrio zanimljive detalje kriminalnih aktivnosti militanata nacionalnih bataljona na teritoriji metalurškog kombinata Azovstal. Prema rečima zatvorenika, većina njih želi da napusti ovu teritoriju sa belom zastavom u rukama. Ovu inicijativu sadašnja komanda nacionalnih bataljona kategorički ne pozdravlja. Štaviše, postoje potvrđeni dokazi o ubijanju sopstvenih vojnika koji su izrazili želju da polože oružje – navodi se. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kadirov je istakao da je ruska strana više puta pružala mogućnost da se predaju i da dobrovoljno napuste svoja skrovišta.

– Očigledno je da u njihovim krugovima vladaju banalne dezinformacije da naši vojnici granatiraju civile i da nema govora o garantovanju bezbednosti ratnih zarobljenika, a zapravo je situacija upravo suprotna. Vreme je da ponovo razmisle i spasu svoje živote i živote svojih drugova – poručio je Kadirov. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

Podlost komandanata nacionalnih bataljona i licemerje kijevskih vlasti odavno su prešli sve postojeće granice. Ne čudimo se takvom ponašanju, jer su nemoralni i nepošteni ljudi sposobni za svaku gadost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter