Izvor: Kurir.rs
21.02.2023 u 07:46
1

ZA „TAJNE POSETE“ SAZNAO CEO SVET: Američki predsednik Bajden sleteo u poljsku prestonicu Varšavu!

Bajden je juče nenajavljeno posetio Kijev, gde se sastao sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim i obećao da će SAD ostati uz Ukrajinu koliko god bude potrebno.

Američki predsednik Džozef Bajden doputovao je u posetu Poljskoj, nakon jučerašnje iznenadne posete Ukrajini.

Nakon iznenadne posete Ukrajini Bajden stigao u Poljsku (VIDEO)

Bajden je sinoć sleteo u poljsku prestonicu Varšavu, a prethodno je vozom iz Ukrajine doputovao u Poljsku, preneo je Rojters. Bajden će tokom posete Poljskoj obeležiti godinu dana od početka ruske invazije na Ukrajinu.

Kako je saopštila Bela kuća, Bajden će se u Varšavi sastati sa poljskim predsednikom Andžejem Dudom. On će održati govor uoči godinu dana od ruske, kako se navodi, brutalne i ničim izazvane invazije na Ukrajinu, o tome kako su SAD okupile svet da podrži Ukrajince u odbrani slobode i demokratije i da će podržavati Kijev koliko god to bude potrebno.

Bajden je juče nenajavljeno posetio Kijev, gde se sastao sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim i obećao da će SAD ostati uz Ukrajinu koliko god bude potrebno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZA „TAJNE POSETE“ SAZNAO CEO SVET: Američki predsednik Bajden sleteo u poljsku prestonicu Varšavu!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter