Izvor: Kurir.rs
24.03.2023 u 16:47
0

BIVŠI PREDSEDNIK NAKON TRI MESECA SPREMAN DA BRANI OPOZICIJU: Evo kog datuma se čuveni Bolsonaro vraća u BRAZIL!

Bivši predsednik je ranije rekao da, kada se vrati u Brazil, namerava da predvodi opoziciju i da se brani od optužbi da je podstakao nerede 8. januara u Braziliji, u kojima su njegove pristalice upale u zgrade vlade

Bivši brazilski predsednik Žair Bolsonaro vratiće se u Brazil 30. marta, potvrdila je danas njegova Liberalna partija putem društvenih mreža, posle više od tri meseca samonametnutog egzila u Sjedinjenim Američkim Državama nakon što na predsedničkim izborima nije uspeo da ponovo dobije poverenje građana.

NAPUSTIO JE BRAZIL: Žair Bolsonaro podneo zahtev za dobijanje šestomesečne američke vize!

“Predsednik naše partije Valdemar Košta Neto potvrđuje da če se Žair Bolsonaro vratiti u Brazil 30. marta. On će se iskrcati u Braziliji u 7:30 časova’‘, navodi se u saopštenju Liberalne partije na društvenim mrežama.

Bolsonaro je otputovao u SAD 30. decembra, samo dva dana pre inauguracije predsednika Luiza Inasija Lule da Silve, izbegavši tako učešće u tradicionalnoj ceremoniji prenošenja predsedničkog pojasa svom nasledniku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter