Izvor: Tanjug
26.03.2023 u 11:05
1

ZAPAD MOŽE DA ODAHNE: Putin poručio da Rusija i Kina ne rade ništa u tajnosti, VOJNI SAVEZ iluzija drugih!

Rusija i Kina ne stvaraju vojni savez, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin i naveo da ta saradnja ne predstavlja nikakvu pretnju za Zapad.

Putin je rekao da je vojna saradnja između dve zemlje transparentna.

– Mi sa Kinom ne stvaramo nikakav vojni savez. Tačno je, imamo saradnju i u vojno-tehničkoj sferi, ne krijemo to, nego radimo transparentno, tamo nema ničega tajnog, rekao je Putin.

On je istakao da Rusija i Kina zajedno izvode vojne vežbe, ali da se one organizuju i sa drugim državama, „bez obzira na događaje u Donbasu, Zaporožju i Hersonu“.

PUTINOV „KECU RUKAVU“ ZADAJE BRIGE: Šta je taktičko nuklearno oružje i šta će biti ukoliko ga upotrebi?

Prema njegovim tvrdnjama, Zapad počinje da gradi novu osovinu poput one koju su izgradili fašistička Nemačka i militaristički Japan.

– Šta rade Sjedinjene Američke Države? Stvaraju sve više novih saveza. I to zapadnim političkim analitičarima daje razlog da govore da Zapad gradi nove ‘osovine’…Ne mi, već zapadni analitičari sami govore da Zapad počinje da gradi novu osovinu sličnu onoj koju su tridesetih godina prošlog veka stvorili fašistički režimi u Nemačkoj i Italiji i militarističkom Japanu, naglasio je ruski predsednik.

Putin je podsetio da je NATO 2022. godine dogovorio novi strateški koncept razvoja bloka.

U strateškom konceptu Severnoatlantske alijanse eksplicitno se govori o planovima za razvoj odnosa sa zemljama Azijsko-pacifičkog regiona i o planovima za stvaranje „globalnog NATO“. Putin je kazao da su u konceptu navedene Novi Zeland, Australija i Južna Koreja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZAPAD MOŽE DA ODAHNE: Putin poručio da Rusija i Kina ne rade ništa u tajnosti, VOJNI SAVEZ iluzija drugih!”

  1. Нема ништа гадније,од Нато Америчке Зависти према Русији и Кини.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter