Izvor: Sputnjik
19.08.2022 u 10:16
0

ZAPAD SE NEPRESTANO SPREMA ZA OTVORENI ORUŽANI SUKOB SA RUSIJOM! Patrušev: „Odgovornost za moguću katastrofu u nuklearki pašće na London i Vašington!“

Zapad ne prestaje da se sprema za otvoreni oružani konflikt sa Rusijom, ocenio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev.

CILJ JE ZAŠTITITI STANOVNIŠTVO DONBASA OD GENOCIDA! PATRUŠEV: Nuklearno oružje, neonacizam, biolaboratorije i širenje NATO-a su opasnost po ceo svet!

– Događaji u vezi sa Ukrajinom pokazuju da Zapad pokušava da balansira između hibridnih aktivnosti i otvorenog oružanog sukoba sa našom zemljom i za to se neprekidno spremaju – rekao je Patrušev na sednici sekretara Saveta bezbednosti država-članica ŠOS u Taškentu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Odgovornost za moguću katastrofu u Zaporoškoj nuklerki na Vašingtonu i Londonu

Patrušev je govorio i o situaciju u vezi sa Zaporoškom nuklearnom elektranom koja je danima pod intenzivnom paljbom ukrajinskih snaga.

Prema njegovim rečima, odgovornost za moguću katastrofu u nuklearki pašće na London i Vašington.

– Po nalogu Amerikanaca, Ukrajinci neprestano gađaju kritički važne objekte infrastrukture Zaporoške nuklearne elektrane. Ako se dogodio tehnogena katastrofa posledice će se osetiti u svim delovima sveta. Pri tome svu odgovornost će poneti upravo Vašington, London i njihove marionete – rekao je Patrušev.

Događaji u Kazahstanu i Uzbekistanu – pokušaji „obojenih revolucija“

Događaji u Kazahstanu i Uzbekistanu tokom ove godine posledica su pokušaja Zapada da tamo organizuju „obojene revolucije“, istakao je Patrušev.

– Glavni instrument za sprovođenje demokratije na američki način su, kao i ranije, obojene revolucije. Pokušaji Zapada da ih isprovociraju u našim državama redovno se dešavaju. Upravo tako vidimo događaje iz 2020. u Belorusiji, u januaru u Kazahstanu i u julu u Uzbekistanu – istakao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter