Izvor: BSC Happy
19.11.2023 u 20:12
1

„AKTUELNOSTI“: MRAČNA DOKTRINA IZRAELA – POBILI su SVOJE CIVILE kako ih HAMAS NE BI ISKORISTIO!

Nastavlja se izraelska ofanziva u pojasu Gaze, dok hiljade Palestinaca ostaje pod ruševinama ili biva raseljeno. Izrael ne prestaje sa udarima, koji, ako se nastave, rezultiraće potpuno etnički čistom Gazom sa desetinama, a možda i stotinama hiljada žrtava. Na ovu i ostale teme u večerašnjoj emisiji "Aktuelnosti"govore: Dragan Radenović - akademik, Aleksandar Pavić - politikolog i Milovan Bajagić - stručnjak za geopolitičke odnose.

634. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 44. dan RATA U IZRAELU
Aleksandar Pavić kaže da Izrael gubi propagandni rat

– Svima je jasno šta se dešava. Vodi se bespoštedan rat. Ne štede se civili. Izrael u tome ima podršku zapadnih sila uz amin Amerike. Izrael vodi rat protiv civila. Oni kažu da im je Hamas glavni cilj. Oni nisu štedeli svoje civile. Ta priča da je Hamas pobio prvih dana 300 ljudi, to nije tačno. Izrael je tukao po svojim civilima. Oni neće dozviliti teroristima da koriste civile, pre će ih sami pobiti. Govorimo o laži o 40 beba obezglavljenih. Vi vidite da je u ratu prva žrtva istina i to se nastavlja. Oni ne mogu više da pokriju deo koji je van mejnstrima – ističe Pavić.


Dragan Radenović je obznanio koja je država sledeća na meti Amerike

– Statistika je ovde marginalna stvar. Koliko je ubijeno beba, ljudi… Kažu da će one koji smatraju neprijateljima ubiti. Rade to na najstrašniji mogući način. Na žalost, imam obavezu da se ponavljam – 1982. godine je bio sastanak u Barseloni, različlitih službi. Trebalo je da se dogovore o terorizmu i pravilima koja nisu pravno obavezujuća. Ovo je državni terorizam. Sledeća naredna država koja je proglašena terorističkom i koja će biti sankcionisana jeste Iran. Sirija je sada u takvoj situaciji – rekao je Radenović.


Milovan Bajagić je stava da svi žrtvuju palestinski narod, pa čak i njegovi saveznici

– Da budem iskrenm nemam neke simpatije ni prema Irani, ni prema Izraelu. Palestinski narod će biti žrtva. Okusili smo na našok koži, jermenski narod je doživeo isto. Pitanje je kakve su tu igre i dogovori, između Izraela i Turske. Lako je žrtvovati tuđi narod. Imamo isti stav prema palestinskom narodu. Ali, ni Hamas nije naročito naivan. Morao je da zna kakva će konsekvence da podnese palestinski narod. Iza svakog rata stoji ekonomia i zarađivanje novca – zaključuje Bajagić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„AKTUELNOSTI“: MRAČNA DOKTRINA IZRAELA – POBILI su SVOJE CIVILE kako ih HAMAS NE BI ISKORISTIO!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter