Izvor: BSC Happy
11.09.2023 u 21:20
0

ANDRIJA MANDIĆ U „ĆIRILICI“: Da je KRIVOKAPIĆ slušao NAROD a ne TAJKUNE bio bi DANAS PREDSEDNIK!“

Antologijska emisija. Milomir Marić. Sjajni gosti i vruća tema!

Andrija Mandić kaže da ko nije slušao narod prošao je kao Đukanović i Krivokapić

– Srpsko pitanje kao demokratsko pitanje u Crnoj Gori; da se borimo za naša prava. Mi se nismo opredelili da radimo to kao Albanci u Makedoniji i čvrsto smo bili uvereni da će doći do smene vlasti u Crnoj Gori. Imali smo onih koji su govorili da se Đukanović ne može pobediti. 30 avgusta 2020. godine Crna Gora je uspela da smeni vlast prvi put u istoriji. Smenjeni su i tajkuni, razni mešetari koji su hteli da se taj režim Mila Đukanovića ne dira. Znamo koliko je taj režim izneverio te težnje naroda. Znali su da bi ZBCG sve to demontirala i da kamen na kamenu ne bi ostao. Imali smo Krivokapića koji da nije slušao tajkune i centre moći, danas bi bio predsednik Crne Gore – kaže Mandić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter