Izvor: BSC Happy
11.09.2023 u 21:41
1

DRAGAN SIMEUNOVIĆ U „ĆIRILICI“: „NAPOLEON nas je nazvao MALIM RUSIMA a onda je UNIŠTIO SRPSKA SELA“

Antologijska emisija. Milomir Marić. Sjajni gosti i vruća tema!

Dragan Simeunović je pojasnio ko je Srbe nazvao „malim Rusima“

– Na Balkanu je dominantan zapadni svet, politički – obaveštajna moć Zapada i mislim da se to reflektuje i na ovom planu. Zapad, naime, preteruje sa tim odnosom Srba prema Rusiji. Ljudima se mora pojednostaviti, vojnicima naročito, ne mogu da prepoznaju na primer periode kada su odnosi između Srbije i Rusije bili loši; kada je na primer data Bosna i Hercegovina Austro-Ugarskoj. Uvek je diskurs da su Srbi tradicionalni pristalice Rusije i da se o tome vodi računa. Srbi – „mali Rusi“ – to je formirao Napoleon, tu ocenu koju su Englezi posle preuzeli. Kada je Napoleon procenio da Drina treba da bude granica dokle Rusi mogu da stignu. On je poslao artiljeriju francusku i uništio srpska sela – istakao je Simeunović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DRAGAN SIMEUNOVIĆ U „ĆIRILICI“: „NAPOLEON nas je nazvao MALIM RUSIMA a onda je UNIŠTIO SRPSKA SELA“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter