Izvor: bsc happy portal
18.03.2024 u 09:40
1

DIJANA HRKALOVIĆ, NAŠA „LARA KROFT“ DA ZAŠTITI MARIĆA: Obećala da će uvek biti njegov BELI VITEZ

Dijana Hrkalović gost emisije "Dobro jutro Srbijo" .

Gost emisije Dijana Hrkalović se osvrnula na prelete MIloša Jovanovića:

-Sve što je govorio lagao je.. Izdajnik Srba sa KiM, krenimo od Srebrnice , on je potpisao sporazum sa Đilasom da je u Srebrnici bio genocid a posle je izjavio da ne može na stranu sa onima koji misle da je bio genocid. To je primer njegove principijalnosti, njegove reči!

Nastavio je sa izjavama poput te, da ljudi koji misle da je NATO dobra opcija nikada više neće imati šansu za bilo šta u Srbiji. Kako je lako samo prevazišao i to i oko genocida… baš ga briga, nego je govorio i da je protiv sankcija Rusiji pa je sad potpisao sporazum sa onima koji su za sankcije Rusiji.. a i sa NATO koalicijom ne tako davno. Samo da istaknem još par njegovih licemernih momenata.

Nekoliko dana već intenzivno vodim borbu sa njim, zato sam apsolutno došla pripremljena dokazima za njegove izdaje i laži. Sad ću to izneti kao rekapitulaciju, za genocid nije on promenio mišljenje, samo je pokazao pravo lice. U julu 2022. godine, njegov Mihailović je rekao da treba kazniti sve one koji govore da je bio genocid, za Đilasa je rekao da je ne promišljen što znači glup i nazvao ga „Briselskom opozicijom“ i šta uradi.. pa potpiše sporazum sa tim gorim ljudima. Zatim je napomenuo da mu je ne prihvatljivo da naše probleme rešava strani faktor a on je inače Francuz i često su ga službenici SAD I Velike Britanije posećivali…“

U nastavku Dijana se dotakla još spornih momenata Miloša Jovanovića oko KIM, iznoseći hronološki poređano njegove izjave i tok njihovih promena u skladu sa njegovim političkim ciljevima.

Pogledajte ceo intervju na HAPPY TV u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ .

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DIJANA HRKALOVIĆ, NAŠA „LARA KROFT“ DA ZAŠTITI MARIĆA: Obećala da će uvek biti njegov BELI VITEZ”

  1. Dijana,ako mu misliš dobro kaži mu da ne dovodi ona dva europejaca, sa vulgarno govornom manom,lažovi srbomrsce podmaskom patriota ,Čanak i Čeda,ono su košarci koji treba da se sakriju u jazbinu i nikad se ne pojave ako znaju za sramotu,onakve gluposti koje oni valjaju možemo da čujemo samo od Darka i Biljane Natomanijan i Obrdović ,dijagnoze ….

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter