Izvor: BSC happy portal
15.05.2023 u 22:40
0

MILE BJELAJAC U „ĆIRILICI“: „Velike sile nam određuju sudbinu, u toj igri sve je dozvoljeno, laganje, obmanjivanje – doktrina sukoba niskog intenziteta…“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

U emisiji „ĆIRILICA“ na kanalu TV HAPPY (21.00) razgovaramo sa vrsnim stručnjacima, ovog ponedeljka oni su Mile Bjelajac, Zoran Ćirjaković, Aleksandar Gajić, Vlastimir Vidić i Slobodan Stojičević koji će govoriti i izneti svoje mišljenje i stav na temu „Ko puca u Srbiju“?

ALEKSANDAR PAVIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Na sceni je pokušaj ogromne globalne promene svesti“

Prof. dr Mile Bjelajac dočarao je tematiku političke doktrine i situacija koje su stalno pod prismotrom.

  • Najstariji razlog na ovom balkanskom prostoru jeste geopolitika, naroštio velikih sila koji nama određuju sudbinu na ovom prostoru. U toj igri sve je dozvoljeno, laganje, obmanjivanje – doktrina sukoba niskog intenziteta, hibridni rat, sve doktrine koje su razvijene da bi se do nivoa medija operacionalizivalo i prikrilo nastupanje prema ovom prostoru. Nije prvi put, niti je poslednji put. Upravo zbog toga mogu da kažem da je itekako važno za zrelost jedne politike, da sa daleko više pažnje biraju adekvatne savezničke timove. Ako izaberete nekoga za koga vam čitava javnost sugeriše da on nije prijatelj ove zemlje. Mi do danas ne znamo koje su bile stvare instrukcije Vorena Zimermana kad je došao iz Beča na novu dužnost u Beograd. Glavni politički trend je da se s nečim ide u javnost. Mnogo je pouka iz realnog života koje bi bile od koristi i našoj diplomatskoj školi. Uvek smo taoci istorije. Tramp je nedavno podsetio da su oni koji su proizvodili nesreću, opet u sedlu. – objasnio je između ostalog Bjelajac na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter