Izvor:
06.12.2019 u 08:57
0

MILAN KRKOBABIĆ NA „HAPPY“ TV: Neka se drugi svađaju, mi ćemo o koaliciji kada budu raspisani izbori!

Gost jutarnjeg programa "Hepi" televizije je bio ministar bez portfelja zadužen za regionalni razvoj, Milan Krkobabić.

Ministar je za "Hepi" tv govorio o aktuelnim temama iz delokruga svog ministartva.

– Fiskalna konsolidacija je dobro odrađena, sada je penzija redovna, sigurna. Moramo i ovde imati dopunski penzioni fond, iz jednog fonda da nadomešćujemo razliku koja je nužna. Prihvatljiva je i "švajcarska formula", zato što garantuje, isključuje arbitrarnost. Ubuduće uvek moramo da vodimo računa da podelimo samo ono što imamo – rekao je ministar Krkobabić i dodao:

– PUPS je specifičan, ostavimo druge da se svađaju, a mi ćemo da radimo. E sada, samostalni izlazak na lokalne izbore je uigravanje, da nas ljudi prepoznaju u svim sredinama. Ako želite da imate dobar rezultat, ne smete da zapostavljate opštine. Kada budu raspisani izbori, tada ćemo odlučiti da li ćemo ići sa postojećom koalicijom.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter