Izvor:
23.03.2019 u 09:43
0

NE PROPUSTITE EMISIJU „PRELO U NAŠEM SOKAKU“ (11H): Danas Vas vodimo u Inđiju opštinu bogatu kulturno- istorijskim spomenicima! (FOTO)

Današnja emisija "Prelo u našem sokaku" vodi vas u Inđiju, koja se nalazi u Sremskom okrugu, južnom delu Vojvodine. Smeštena je na južnoj strani Fruške gore na sredini puta između Beograda i Novog Sada.

Sedište opštine je grad Inđija, a na teritorije opštine se nalaze sledeća sela: Beška, Jarkovci, Krčedin, Ljukovo, Maradik, Novi Karlovci, Novi Slankamen, Slankamenački vinogradi, Stari Slankamen, Čortanovci.

Prelepa opština je i železnička raskrsnica Srema. Jedna od najrazvijenijih opština Srbije.Dominantne privredne grane su poljoprivreda, industrija, mala privreda (proizvodno i uslužno zanatstvo), trgovina i turizam. Inđija je jedan od najuspešnijih gradova u Srbiji po pitanju privrednog razvoja, a odlična je za privredna ulaganja i investicije.

Kulturno-istorijski spomenici krase ovo mesto i svedoci su bogate i uzbudljive prošlosti ovog područja.

Kroz ovo nesvakidašnje putovanje vodiće vas, kao i uvek, nasmejani i harizmatični voditelji Bojana Ristivojević i Uroš Davidović a nezaboravni "Kutak Nade Blam" će vas i danas zasmejavati ali i naučiti ponešto novo što je opet ostavština onog starog, tj naših predaka koji su posedovali životnu mudrost.

Gosti današnje emisije su:

Vladimir Gak– predsednik Opštine Inđija

Miodrag Jakšić– predsednik Matice Srba i iseljenika iz regiona, Organizuje krčedinsku koloniju(slikari, pisci, pesnici, umetnici iz celog sveta) i organizator festivala "ProPet".

Vladimir Vukas– Kluturni Centar Inđija

Muzički gosti:

Čeda Marković,

Stefan Živojinović,

Snežana Babić,

Katarina Živković.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter