Izvor: BSC happy portal
06.03.2023 u 22:32
1

SINIŠA LJEPOJEVIĆ U „ĆIRILICI“: „Srbija mora da iskorači kao država, a ne kao grupa političkih lobista!“

Široki auditorijum večeras je uz emisiju "Ćirilica" koje se uživo emituje na Hepi televiziji.

Večerašnja kultna emisija „Ćirilica“ autora i novinara Milomira Marića okupila je široki auditorijum koje je želeo da čuje sve o tematici simboličnog naziva „Velika igra Srbije“, a nju su analizirali i apsolvirali uvaženi stručnjaci Nemanja Dević, Miroslav Šolević, Petar Milutinović, Siniša Ljepojević i Miroslav Stojanović.

POČELA JE „ĆIRILICA“! Čuveni autor Milomir Marić razgovara sa vrsnim stručnjacima o krucijalnim političkim tematikama!

Uvaženi novinar, pisac i vrsni poznavalac geopolitičke situacije Siniša Ljepojević osvrnuo se na pitanje Kosova i Metohije koje nas okupira decenijama.

  • Nisam verovao da će Srbija doći u ovakvu situaciju, ali sam očekivao ovakvo ponašanje Albanaca, to me nije iznenadilo, ali su me šokirali neki ljudi, prepustili su se tuđoj vlasti. Iznenađen sam i reakcijom Srbije i dan danas, ne samo u veme oružanih okršaja, nego i kasnije. Srbija je prepustila toj istoj vlasti koja vlada i Albancima. To je ozbiljan problem. Srbija mora da iskorači kao država, a ne kao grupa političkih lobista, da se postavi jednostavno definicija – to je deo državne teritorije države Srbije. Kao teritorija nastala kroz istoriju i žrtve. Srbija je platila veliku cenu da bi taj deo stare Srbije vratila u sastav svog državnog i etničkog prostora. Vreme je prolazilo, odnosi su se menjali, međutim, ta činjenica  se ne može promeniti.  To Srbija mora da da doznanja svima, ne samo Albancima na Kosovu i njihovoj vlasti, već da se ispod crvene linije ne može ići. Bilo koja cena da je u pitanju, mi branimo svoju državnu teritoriju. Vremenom je javna komunikacija i politička komunikacija je svedena na zaštitu srpskog naroda na Kosovu, zaštitu crkava, i na pregovore sa Albancima. Napravljena je greška sa obe strane. Ne čudim se Albancima, nego se čudim državi Srbiji više od dvadeset godina.  – objasnio je Ljepojević između ostalog na Hepi televiziji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SINIŠA LJEPOJEVIĆ U „ĆIRILICI“: „Srbija mora da iskorači kao država, a ne kao grupa političkih lobista!“”

  1. Sporazum je usmeno prihvacen! Počinjen je čin veleizdaje! Gnusam se od sramote u koju nas je doveo! Potpis vise nije ni bitan! Srami se Srbijo!!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter