Izvor: Alo.rs
03.12.2023 u 11:05
0

POLETELE RAKETE IZ SIRIJE I LIBANA – RAZARAJUĆA DRAMA: Izraelska vojska odmah uzvratila

Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su da je rano jutros iz Sirije ispaljena raketa na sever Izraela.

NAJBRUTALNIJI IZRAELSKI NAPADI OD POČETKA RATA: Meta grad na jugu Pojasa Gaze gde se kriju VOĐE HAMASA

Kako se navodi u saopštenju IDF, projektil je pao na otvoreno područje, pri čemu nije bilo povređenih, a u izraelskim gradovima se nisu oglašavale sirene, prenosi Tajms of Izrael.

Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su da je izraelska artiljerija uzvratila i gađala lokaciju sa koje je ispaljena raketa.

U odvojenom napadu protivtenkovska navođena raketa je ispaljena iz Libana na otvoreno područje u blizini zajednice Jiftah na severu Izraela, ali nije bilo povređenih, navodi se u saopštenju IDF i dodaje da izraelska artiljerija granatirala brojne oblasti u južnom Libanu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter