Izvor: BSC happy portal
04.12.2023 u 09:33
0

TATIN PONOS: Darko Lazić se pohvalio ćerkom, mala Lorena je neodoljiva (FOTO)

Pevač Darko Lazić pokazao je koliko je ponosan na ćerku Lorenu, koju je dobio u braku sa Anom Sević. Naime, pevač je na svom Instagram profilu pokazao da je otišao da podrži svoju ćerku koja je imala koncert sa folklornim društvom.

– Ponos moj! – napisao je u opisu jedne objave.

– Ljubav tatina – naveo je u drugoj objavi, u kojoj vidimo kako joj daje buket cveća.

Da je sada u dobrim odnosima sa bivšom suprugom, pokazuje i to da je označio u ovoj objavi, a nema sumnje da je i ona presrećna zbog ćerkinog talenta.

Instagram-Printscreen

Podsetimo, Ana Sević se pojavila na Darkovom venčanju i tada svojom pojavom iznenadila mnoge, ali i onim što je rekla.

– Naravno da je mnogo lepo to, i daj Bože da se svi tako slažu, kamo sreće, da svi imaju takav stav, podršku, ja imam veliku podršku mog supruga na svim frontovima. Neizmerno sam mu zahvalna na tome, on mnogo voli Lorenu, želeo je da ona bude srećna tog dana. Hteo je da ona vidi da smo svi na okupu, da sve može lepo da funkcioniše bez ikakve tenzije, da svi možemo biti zajedno srećni – dodala je tad ona, otkrivši pravi razlog odlaska na Darkovo venčanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter