Izvor: tanjug
15.12.2022 u 11:30
0

MAGIJA JE TU! Praznični festival „Zimska bajka“ počinje danas

Praznični festival „Zimska bajka„, tokom kojeg će biti upriličen niz raznovrsnih događaja, biće otvoren danas koncertom dečijeg hora „Kolibri“ i Big Benda RTS-a sa specijalnim gostima u Savskom parku Beograda na vodi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zimski festival počinje u 17.00 sati i trajaće do 15. januara, a specijalni gosti, koji će otvoriti prazničnu manifestaciju su Jelena Tomašević, Tijana Bogićević, Jelena Gavrilović, Dušan Svilar i Žarko Stepanov.

Kako je saopšteno iz Beograda na vodi, uz veličanstveni vatromet i zajedničko odbrojavanje, biće upaljene i novogodišnje lampice, koje će najaviti mesec dana najraznovrsnijih prazničnih događaja i ispraćaj stare, a doček Nove godine u najsvetlijem mogućem duhu.

Uz slogan „Magija je tu!“, Savski park Beograda na vodi postaće mesto iz čarobnih prazničnih filmova i bajki, gde će u autentičnom ambijentu posetioci moći da uživaju u omiljenoj muzici, ali i bogatoj gastronomskoj ponudi i drugim, nezaobilaznim zimskim aktivnostima kao što su klizanje i druženje sa Deda Mrazom.

Program je prilagodjen svim generacijama, pa je park podeljen u nekoliko zona gde će svako moći da pronadje odgovarajući sadržaj.

Dodaje se da će u centru svih dešavanja biti i „Jelka najlepših želja“, pa će posetioci imati priliku da zamisle želju za 2023. godinu.

Na glavnoj bini pripremljeni su brojni koncerti domaćih izvodjača, nastupi najboljih dečijih horova i DJ program, a za posetioce je pripremljen i prvi zimski bioskopu na otvorenom, sa projekcijama omiljenih prazničnih filmova.

Kada je reč o najmladjima, za njih će vikendom na glavnoj bini biti izvođene predstave dečijih pozorišta, a kao posebno iznenađenje omiljena glumačka lica čitaće najlepše dečije bajke.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter