Izvor: Kurir.rs
05.10.2023 u 16:28
0

OVAKAV PRIZOR U JAVNOM PREVOZU JOŠ NISTE VIDELI: Svi putnici u busu 77 gledaju u ovu ženu i muškarca! HIT! (FOTO)

Dok se vozimo gradskim prevozom navikli smo da viđamo svakojake prizore, ali gotovo da se uvek iznenadimo zbog ponašanja određenim ljudi u javnom prevozu, ali i ostalih nepredviđenih okolnosti.

Ovoga puta putnici na liniji 77 bili su šokirani prizorom gde je muž ženi ni manje ni više nego u javnom prevozu masirao stopala!

DETALJI JEZIVOG UBISTVA U KRUŠEVCU: Zario mu nož u vrat u poznatom lokalu posle kraće rasprave (FOTO)

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavile su se fotografije na kojima se vide muškarac i žena koji sede jedno preko puta drugo, žena je podigla noge na sedišta ispred nje i uživa dok joj muž masira stopala.

printscreen/Instagram

– Linija 77. Gospođa uživa – piše u objavi.

Gotovo svakodnevno viđamo i prizore gde pojedine mlađe osobe ne mare za starije, trudnice i majke sa decom te ne samo da ne žele da ustanu i da ustupe mesto već često podignu i noge na drugo sedište da niko ne može da sedne.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter