Izvor:
19.05.2017 u 13:03
0

SINOĆ BURNO U BEOGRADU: Povređene žena i devojčica u udesu na Zvezdari, na Bubanj potoku izbila tuča! (foto)

U udesu na rakrsnici Bulevara kralja Aleksandra i Ulice Mite Ružića u Beogradu protekle noći su povređene 31-godišnja žena i devojčica stara godinu dana, ali nisu vitalno ugrožene, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, do te saobraćajne nezgode došlo je u 19:23 sati, a žena i devojčica su prevezene u Urgentni centar.

U 22:39 sati je na Bubanj Potoku, kod skretanja za Leštane, izbila tuča posle manjeg sudara, a tom prilikom niko nije povređen.

Hitna pomoć je noćas imala 96 intervencija od kojih 21 na javnom mestu, dok su se za pomoć najviše javljali astmatičari, hipertoničari i oboleli od maligniteta.

Juče su, navela je Macura, zabeležene 154 intervencije Hitne pomoći od kojih 57 na javnom mestu, uključujući devet saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo teških trauma.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter