Izvor: Tanjug
15.09.2021 u 19:07
0

ALARMANTNO: Više od dve stotine zaraženih u Jablaničkom okrugu

 Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovano je 207 novih slučajeva zaraze virusom korona.

PROČITAJTE JOŠ: Na dan proboja Solunskog fronta Srbi slave dva idela – JEDINSTVO I SLOBODU

Reč je o 157 osoba sa teritorije opštine Leskovac, 26 iz opštine Vlasotince, 14 iz opštine Lebane i po pet iz opština Bojnik i Medveđa.

VAŽNO: U EMISIJI „TELEMASTER“: Moramo obratiti posebnu pažnju na decu ometenu u razvoju

Trenutno se čeka 18 rezultata iz laboratorija sa Jablaničkog okruga, za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kada je u pitanju imunizacija protiv korona virusa, navodi se da je na teritoriji Jablaničkog okruga na dan 14. septembar ukupno dato 9.036 trećih (buster) doza vakcine, od čega 6.391 na teritoriji grada Leskovca.

 

(Kraj) amd/lol

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter