Izvor:
18.05.2019 u 18:46
0

ALEKSANDAR VUČIĆ NA OTVARANJU KORIDORA 10: „Kada verujete u rad, radom pobeđujete!“

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je otvaranje autoputa na Koridoru 10 važno za naše samopouzdanje, za budućnost, poziv ljudima da ostanu u ovoj zemlji i pokazatelj da možemo da radimo kao i oni koji su ispred nas, i koje možemo da stignemo.

"Kako da ne budem srećan. Za 100 godina, kada dnevno političke strasti zamru, moja deca i unuci će da kažu – naš tata i deda je učestvovao u ovome, kao i svi radnici koji su se borili. Šta ćete više...", konstatovao je predsednik.

On je primetio i da su ga neki ismevali, napadali i kritikovali, govoreći da će da "ruši pola brda".

Kada verujete u rad, radom pobeđujete sve one koji misle da mogu dobacivanjem da vas pobede – rekao je Vučić.

On je naveo i da za 48 godina ništa nije urađeno na južnom kraku autoputa, koji je sada završen.

Kaže i da sve treba svesti na racionalan nivo i reći da je u taj deo Koridora uloženo i mnogo novca, više od 400 miliona evra.

On je napomenuo da su prethodne vlasti kupovale izbore, išle u javni dug, bankrotstvo, a da nije urađeno ništa.

"Mi danas imamo novca, nema za bacanje, ali višak trošimo na nove puteve, subvencvije za zapošljavanje, investitore… da ljudi mogu da razmisljaju o buducnosti, da se povećavaju plate".

Upitan šta će poručiti građanima, rekao je da je to novi koncept delovanja u budućnosti, čije su ključne tačke – posao, putevi, povezivanje u regionu.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter