Izvor: happybsc
12.10.2023 u 08:18
0

BRAVO CAREVI: Novi znak na aerodromu u Beogradu ceo svet treba da ukrade od nas

Do sada kad god ste ulazili u neki javni toalet i uvek ste mogli da vidite onaj mali znak na vratima – da li je kabina za muškarce ili žene. Bilo to na bazenima, javnim mestima kao što su dvorane stanice ili pak aerdromi. Glavna razlika tih simbola je „odeća“ koju nose figure muškarca i žene.

Dok je muški znak u pantalonama, ženski nosi haljinu. I tako je već poodavno, što mnogi smatraju zastarelim i ograničavajućim.

VREMENSKA PROGNOZA: Danas sunčano i toplo, do 29 stepeni, pravo Miholjsko leto

I sada se ispostavlja da na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu idu u korak s vremenom, te su osvežili i znakove na toaletima.

Kako se vidi na fotografijama, muški znak je ostao isti, dok je ženski izmenjen – silueta je ženska, kao i frizura, ali odeća – takođe pantalone.

prinscreen

I tako je jednim naoko malim potezom zapravo napravljen veliki iskorak u skladu sa vremenom i svetom u kom živimo.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter