Izvor: BSC Happy
26.12.2023 u 17:17
0

BSC HAPPY ANKETA: Pitali smo Beograđane da li poštuju Božićni post (VIDEO)

U toku je veliki božićni post, pred najradosniji hrišćanski praznik, a mi smo pitali Beograđane da li poste.

Veliki Božićni post počeo je 28. novembra i traje do 7. januara, odnosno do proslave Božića. S obzirom na to da ovaj post niej strog kao Uskršnji, veći deo posta je na ulju, dok su samo sreda i petak na vodi. Najstroži post je na Badnji dan, kada vernici sve do večere poste isključivo na vodi.

BSC HAPPY ANKETA: Pitali smo Beograđane šta ih najviše nervira, iznenadiće vas odgovori (VIDEO)

U danima posta vernici će se pripremati za obeležavanje jednog od najradosnijih hrišćanskih praznika krozposvećenost molitvi i čišćenju tela i duše kroz ishranu, dobra dela i pozitivne misli.

Mnogima je post veliki izazov jer ne podrazumeva samo suzdržavanje od mrsne hrane, već i duhovno „čišćenje“.

Ekipa BSC Happy portala pitala je Beograđane da li poštuju Božićni post. Odgovori su uglavnom bili isti, a šta su nam to tačno rekli pogledajte u sledećem videu:

A vaše odgovore čekamo u komentarima.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter