Izvor:
31.05.2019 u 06:49
0

BUDIMPEŠTA: Orban traži temeljnu istragu nesreće!

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je zatražio temeljnu istragu o nesreći koja se preksinoć dogodila na Dunavu u Budimpešti, kada je poginulo najmanje sedam turista iz Južne Koreje.

– Svi smo potreseni, nesreća se dogodila na mestu gde putniči nisu imali nikakve šanse da prežive. Zatražio sam od zvaničnika da sprovedu striktnu i temeljnu istragu – rekao je Orban.

Nesreća se dogodila u sredu uveče kada se turistički brod za razgledanje grada sa vode sudario s velikim kruzerom i tom prilikom sedam osoba je poginulo, 21 se još vodi kao nestala, a sedam je povređeno.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter