Izvor: Tanjug
13.02.2022 u 17:15
0

DANICA GRUJIČIĆ ISTAKLA DA JE VAŽNO DA SE ULAŽE U ZDRAVSTVO KAKO BI SE MLADI ZADRŽALI U SRBIJI

Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Danica Grujičić izjavila je danas da je za nju velika čast što se nalazi prva na listi SNS-a za parlamentarne izbore.

Grujičić je Tanjug izjavila da je odlučila da podrži SNS jer je, kako kaže, primetno da se Srbija razvija i da je poslednjih godina mnogo uloženo u zdravstvo, prosvetu i ostale oblasti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Jutros je bilo iznenađenje za mene kada su mi javili da će to biti predlog. Bio je red, kao što su i uradili, da me pozovu i pitanju za moje mišljenje. Ja sam rekla da mi je svejedno da li ću biti prva ili poslednja, meni je važno da Srbija nastavi da ide onim pravcem kojim je krenula“, rekla je Grujičić.

Istakla je da je važno da se u zdravstvo nastavi ulagati koliko se uložilo do sada, da se pokušaju zdržati mladi da ne idu u inostranstvo, da se ulaže sve više u nauku, visoke tehnologije i u poljoprivredu.

„To su oblasti za koje bih se ja borila i nadam se da ću imati prilike da se borim“, kazala je Grujičić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter