Izvor:
14.05.2017 u 01:01
0

DEČAK IZVRŠIO SAMOUBISTVO ZBOG VRŠNJAČKOG MALTRETIRANJA! (VIDEO)

Gabrijel Taje (8) iz Ohaja oduzeo je sebi život dva dana nakon što su ga brutalno prebili vršnjaci iz škole. Dečaci su u januaru Gabrijela napali u toaletu škole i krvnički ga izudarali.

Na snimku koji se pojavio u javnosti vidi se kako dečaci bacaju Gabrijela na pločice u kupatilu, a potom kreću da ga šutiraju. Čitav slučaj snimile su sigurnosne kamere, ali niko pravovremeno nije reagovao, te je nesrećni dečak dva dana nakon što je brutalno prebijen oduzeo sebi život.

Advokat Gabrijelove majke tvrdi da ih niko iz škole nije obavestio da je Gabrijel napadnut.
"Majci su samo rekli da se dečak onesvestio", tvrdi advokat.

Sam dečak majci nije hteo da prizna da su ga dečaci napali, te je tvrdio da ga stomak, u koji su ga krvnički šutirali, boli zbog stomačnog virusa.

Dva dana kasnije, Gabrijel se obesio u svojoj sobi.

Policija pokušava na osnovu snimka da utvrdi ko su dečaci koji su počinili nasilje.

Izvor: kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter