Izvor:
12.09.2016 u 17:59
0

ĐOKOVIĆ ISKREN: „Vavrinka je zasluženo slavio“

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković rekao je danas da je Švajcarac Stanislas Vavrinka zasluženo slavio u finalu US Opena i ocenio da je za njega, zbog problema sa povredama, velika stvar što je uopšte došao u situaciju da brani trofej.

Do pre nekoliko nedelja imao sam problema sa povredama i razmišljao sam da li uopšte da dođem na turnir. Da mi je neko unapred ponudio finale, prihvatio bih – rekao je Ðoković.

Prema njegovim rečima finalni meč bio je veoma kvalitetan, a Vavrinka je bolje odigrao u presudnim trenucima.

Jednostavno, bio je bolji, kad je trebalo odigrao je ''jače'' i zasluženo slavio''. U tenisu su važni fizički i mentalni momenat, a sada, pri kraju sezone, ovaj prvi je bio važniji – poručio je Ðoković, koji je peti put u karijeri izgubio finale u Njujorku, uz dva trijumfa.

Tanjug
Foto: Twitter/rolandgarros

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter