Izvor:
07.05.2019 u 11:30
0

GREŠKA KOJA GA JE SKUPO KOŠTALA: Kompanija“Srbija Voz“ udaljila mašinovođu sa posla do okončanja disciplinskog postupka!

Železničke kompanije "Srbija Voz" i "Infrastruktura železnice Srbije" izvinile su se danas javnosti i građanima Srbije zbog greške koja se dogodila na automatskom putnom prelazu u Boračkom naselju, u Kraljevu, saopštile su Železnice Srbije.

Kako se navodi, nedvosmisleno je utvrđeno da je za navedenu grešku na putnom prelazu odgovoran mašinovođa putničkog voza, koji nije u potpunosti ispoštovao železničke propise i proceduru.

– Zbog toga će mašinovođa "Srbija Voza" do okončanja disciplinskog postupka biti udaljen sa posla– navodi se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: You Tube/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter