Izvor: Tanjug
08.01.2023 u 18:20
0

GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Bez zadržavanja na rampama auto-puteva, na granicama do šest sati čekanja

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, dok putnička vozila na graničnim prelazima čekaju i do šest sati, saopštilo je večeras JP “Putevi Srbije“.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, a na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta.

Na graničnom prelazu Bački Vinogradi, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 45 minuta, na graničnom prelazu Bajmok, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, na graničnom prelazu Bački Breg, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 240 minuta, dok je na graničnom prelazu Đala, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 240 minuta.

STANJE NA PUTEVIMA, AMSS UPOZORAVA: Na put samo s dobrim zimskim gumama i kompletnom zimskom opremom!

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 360 minuta, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, za teretna motona vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Bezdan, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 180 minuta, a na graničnom prelazu Bogojevo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 180 minuta.

Na graničnom prelazu Neštin, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, na graničnom prelazu Sot, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Ljuba, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, a na graničnom prelazu Sremska Rača, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na graničnom prelazu Gostun, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 45 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter