Izvor: tanjug
20.08.2021 u 19:07
0

GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Vozila se zadržavaju i do 60 minuta!

Prema informacijama Uprave granične policije u 17:15 časova putnička vozila na Gradini, na ulazu čekaju 30 minuta, na Preševu 60, kao i na Špiljanima, a na Kotromanu na ulazu i na izlazu čekaju 40 minuta.

Kamioni na Batrovcima na izlazu čekaju 60 minuta, saopštio je AMS S.

VAŽNO:

PETAR PETKOVIĆ direktor Kancelarije za KiM sastao se danas sa čelnicima Srpske liste

VELIKI POŽAR KOD VALJEVA: Vatrogasci pokušavaju da ugase vatru!

GRADONAČELNIK BEOGRADA ZORAN RADOJIČIĆ ZA „TELEMASTER“: Grad Beograd obezbedio je 67.500 besplatnih tableta deci od trećeg do šestog razreda, i na taj način radimo na osavremenjivanju nastave!

PREDSEDNIK OPŠTINE SAVSKI VENAC MILOŠ VIDOVIĆ U „POSLE RUČKA“: Nadam se da će se ljudi u budućnosti više naseljavati u ovaj deo grada!

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “ Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

U saopštenju se navodi da su uslovi za putovanje povoljni, temperature prijatnije, kolovozi suvi, a vidljivost dobra.

Građevinska sezona zbog intenzivnih radova na putevima donosi i dosta izmena na putevima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter