Izvor:
21.10.2016 u 01:31
0

HOROR U ITALIJI: Majka udavila sina jer ju je zatekao u seksu sa njegovim dedom!

Težak zločin dogodio se u Italiji i zaprepastio tamošnju javnost. Veronika Panarelo (30) ubila je sopstvenog sina nakon što je dečak saznao da je ona u vezi sa njegovim dedom!

Italijanka je, kako bi sprečila osmogodišnjeg sina Lorisa da progovori o njenom sumanutom ljubavnom životu, udavila nesrećnog dečaka električnim kablovima, a njegovo telo bacila u rečni kanal u mestu Santa Kroće, prenosi italijanski "Il Đornale".

Sud je, nakon četiri sata većanja, osudio Veroniku Panarelo na 30 godina zatvora, nakon čega je ona počela nekontrolisano da plače i govori kako nije kriva.

Nakon ubistva sina Italijanka je pokušala da prikrije svoj zločin, te je pozvala policiju i rekla kako joj je dete nestalo. Dala je iskaz u kom je navela da ga je "poslednji put videla ujutru, kada ga je odvela u školu, iz koje se nije vratio".

Međutim, policija je posumnjala u priču nakon što je pregledala snimke sa nadzornih kamera u školi, koji se nisu poklapali sa njenom pričom, jer dečak nije ni došao u školu tog dana.

Policija je privela Veroniku, predočila joj dokaze i istakla da će je poslati u zatvor ako odmah ne prizna šta se desilo sa dečakom, Italijanka je pokušala da optuži oca svog supruga Andreu Stivala, sa kojim je bila u tajnoj ljubavnoj vezi.

Ona je tvrdila da joj je svekar čak pomogao da nađe mesto gde će baciti dečakovo telo, i da ga je deda i ubio, jer ih je dečak uhvatio tokom seksa. Njen svekar je najavio tužbu za klevetu, i kategorično negirao da je ubio sopstvenog unuka.

Advokati odbrane od suda su zahtevali da sud Veroniku proglasi neuračunljivom, ali je nakon detaljnog psihijatrijskog pregleda utvrđeno da nema razloga da ubica ne bude poslata u zatvor.

Blic.rs
Foto: Sicilia news

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter