Izvor:
27.09.2018 u 07:54
0

IMLEK SANIRA ŠTETU OD POŽARA: Otkup mleka nije prekidan!

Kompanija "Moji brendovi" saopštila je danas da intenzivno radi na saniranju štete od požara u mlekari "Imlek" u Padinskoj skeli kako bi se proizvodnja što pre normalizovala, i da uprkos zastoju proizvodnje u tom pogonu nije prekidala da otkupljuje istu količinu mleka kao i pre tog nemilog događaja.

Požar je izbio prošlog petka, 21. septembra, u večernjim satima, u jednom od pogona "Imlekove" mlekare u Padinskoj skeli. Niko od radnika tom prilikom nije bio povređen.

"I pored velike štete i zastoja u proizvodnji, 'Imlek' je nastavio da otkupljuje istu količinu mleka kao i pre požara, kako ne bi oštetio farmere, proizvođače mleka, i time ugrozio njihovu egzistenciju", navode iz kompanije.

Svi pogoni van Padinske skele, kako ističu, rade punom parom "i trudimo se da uposlimo sve ljude iz proizvodnje koji su ostali bez fabrike u kojoj su radili".

Potrošačima poručuju da će im "Imlekovi" proizvodi biti dostupni bez obzira na ovo što se dogodilo, i da rade na tome da što pre saniraju štetu i "potpuno vrate proizvodnju na nivo na kakvom je bila – ako ne i na bolji".

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter