Izvor: Kurir
26.04.2023 u 12:39
0

OGLASIO SE „NARODNI FRONT“! Uprava zgrožena! Instrumentarka momentalno SUSPENDOVANA! (FOTO)

Medicinska sestra koja je napravila ozbiljnu povredu radnih dužnosti i obaveza kao i profesionalne etike je odmah po hitnom postupku suspendovana, a pokrenut je i disciplinski postupak

– Uprava Ginekološko akušerske klinike „Narodni front“ je zgrožena i najstrože osuđuje postupak medicinske sestre (live prenos iz operacione sale Klinike), a istovremeno se zahvaljujemo svima koji su nam blagovremeno ukazali na ovakvo dešavanje, da bi smo mogli promptno da reagujemo i preduzmemo sve neophodne mere da se tako nešto nikad ne ponovi, piše u saopštenju koje je upućeno iz poznatog beogradskog porodilišta.

„Medicinska sestra koja je napravila ozbiljnu povredu radnih dužnosti i obaveza kao i profesionalne etike je odmah po hitnom postupku suspendovana, a pokrenut je i disciplinski postupak. NAPOMENA: MERA ZABRANE UPOTREBE MOBILNIH TELEFONA U PORODILIŠTU I OPERACIONOJ SALI JE I DALJE NA SNAZI“, navodi se u saopštenju Uprave klinike.

Podsetimo, instrumentarka iz GAK Narodni front, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Jellena, pravila je skandalozne snimke iz operacione sale i širila ih društvenim mrežama.

Printscreen/Twitter

Ona je čak puštala tzv. lajv, odnosno prenos porođaja uživo carskim rezom pre kog je data spinalna anestezija.

Svoje pratioce je obaveštavala unapred o vremenu prenosa i tražila da joj postavljaju pitanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter