Izvor: HAPPY BSC
14.02.2023 u 12:03
0

KOMPANIJA „RUBIN“ PROSLAVILA VINOGRADARSKU SLAVU SVETOG TRIFUNA: Orezani vinogradi i zaliveni čokoti širom Srbije (FOTO)

Vinogradarska slava Sveti Trifun obeležena je u vinariji Rubin koja poseduje najveće površine vinograda u rodu – 1.200 hektara i najveći broj vina sa zaštićenim geografskim poreklom u zemlji.

Na orezivanju vinograda Rubina, na čak 19 lokacija u Srbiji, od Preševa do Ćuprije, uz prisustvo sveštenika simbolično je orezana loza i vinom su zaliveni čokoti.

BSC Happy

Vinogradari Rubina pomolili su se Bogu za zdravlje, mir, sreću i rodnu godinu.

SJAJNA ATMOSFERA NA SAJMU VINA! Predsednik Vučić i lideri Zapadnog Balkana posetili štand Rubina! (VIDEO)

Vinarija Rubin se nalazi u jugoistočnoj Evropi, terenu idealnom za gajenje vinove loze, na geografskoj širini na kojoj su smeštene najpoznatije svetske vinarije i vinogradarske oblasti, Bordo u Francuskoj i Toskana u Italiji.

BSC Happy

Najveći je proizvođač grožđa, vina i žestokih alkoholnih pića u svojoj zemlji, sa tradicijom dugom preko 60 godina.

Prednost kompanije je zaokružen proces proizvodnje vina: od sopstvenih vinograda, preko pinterske radionice gde se izrađuje burad, do proizvodnje vina vrhunskog kvaliteta.

Vinarija Rubin je dobitnik medalja na svetskim takmičenjima za vina, vinjak i rakije. Izabrana je za Miljenika potrošača u 2021/2022 godini i Best Buy 2020 u kategoriji vina.

BSC Happy
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter