Izvor:
26.01.2018 u 21:35
0

KREĆU RADOVI U BLOKU 42: Nova autobuska stanica biće završena za 18 meseci!

Svim zgradama koje su činile tradicionalni stari Beograd biće vraćen stari sjaj, kao što je to urađeno sa zgradom Geozavoda, rekao je gradonačelnik Siniša Mali dodajući da je reč o zgradama Jugošpeda i Bigza. On je najavio i skorašnje postavljanje kamena-temeljca za novu autobusku stanicu u Bloku 42, koja će se prostirati na oko dvadeset hiljada kvadrata i koja bi trebalo da bude završena za 18 meseci.

On je dodao da je Ada Huja veliki potencijal i da se trenutno završava projekat izgradnje novog mosta preko Ade Huje jer se na taj način sistemski rešava izgradnja pojedinih delova grada.

Veliki projekti koji predstoje su Novi savski most koji, u ovom trenutku po idejnom rešenju koji je uradio CIP, košta između 30 i 40 miliona evra, kao i tunel koji se nadovezuje na most i izlazi u Bulevar despota Stefana, a smanjiće za 14 odsto tranzit saobraćaja u tom delu grada. Posebno istakao je da niču gradilišta tamo gade su bile zapuštene fabrike, aktivirane su te lokacije i tu se grade novi objekti, zapošljavaju novi radnici i sređuju zelene površine.

– Prva sledeća fabrika biće otvorena u Mladenovcu jer ova opština ima puno potencijala – istakao je i dodao da će biti izgrađena i fabrika za preradu otpadnih voda u Velikom Selu.

Izvor: Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter