Izvor: telegraf
28.06.2020 u 21:24
0

LEPI DANI DO VIKENDA! Vremenska prognoza za iduću nedelju je KATASTROFA!

Sunčani i topli radni dani, a onda kiša i gromovi u petak i za vikend – u toj jednoj rečenici mogla bi se opisati vremenska prognoza za iduću nedelju. Pad temeperature ćemo, doduše, osetiti i pre petka, a u nekim delovima zemlje kišobrani će, takođe, ranije zatrebati.

Sutra, u ponedeljak, vreme će, kao i danas, biti sunčano i tropski toplo, sa temperaturama od 31 do 35 stepeni, kaže meteorolog Đorđe Đurić.

SAZNAJTE JOŠ…

Aleksandar Vučić: „Ako TRAMP POBEDI pozicija Srbije bila bi LAKŠA!“

NOVA LISTA! Evo KO od SUTRA može u Crnu Goru BEZ TESTA!

Kolumbija po broju ZARAŽENIH KORONA virusom PRETEKLA Kinu!

Izjava o kojoj BRUJI Srbija! Vučić može da POSTANE TRENER ali NE JOŠ!

EKSPLOZIJA NA NOVOM BEOGRADU! Blokovi bez struje!

– U noći između ponedeljka i utorka, kao i u utorak prepodne, preko Srbije će sa severozapada proći jedan oslabljeni hladni front. To će se na vreme odraziti u vidu pojačanog severozapadnog vetra.

– Samim tim će doći do priliva malo svežije hladne mase sa severa i pada temperature. Ipak, to će biti tek koji stepen manje, jer i dalje će ostati pretežno toplo. U retkim, retkim delovima zemlje moglo bi da dođe do pljuskova sa grmljavinom – kaže Đurić.

OVO MORATE PROČITATI

Njena priča će VAS GANUTI! Evo ZAŠTO je Tamara (13) POBEGLA od kuće!

KRIVIČNA PRIJAVA protiv Đakona CPC zbog GOVORA MRŽNJE!

„ULOŽIŠ, RADIŠ,POLOMIŠ SE I NA KRAJU GUBIŠ SVE!“ Poljoprivrednici OČAJNI zbog nezapamćenih POPLAVA!

Zbog KORONE NEMA LITIJA! SPC u Crnoj Gori prihvatila NOVE MERE Ministarstva zdravlja!

Biće to, ipak, suvo osveženje i u utorak će temperature ostati između 28 do 32 stepena.

– U sredu i četvrtak ponovo sunačno i veoma toplo, sa temperaturama od 30 do 35 stepeni. Ipak, u brdskoplaninskim predelima u sredu popodne d0ći će do jačeg razvoja oblačnosti i pojave pljuskova sa grmljavinom, dok će se u četvrtak, takođe, u drugoj polovini dana, ova pojava proširiti i na ostatak Srbije.

U petak i za vikend nam stiže pogoršanje vremena.

– Pod uticajem ciklona biće čestih pljuskova sa grmljavinom. Doći će do pada temperature i biće uslova za ozbiljnije pljuskove, pa i grmljavinske nepogode – zaključuje Đurić.

Nakon kišnog vikenda, iduće nedelje bi trebalo da ponovo dođe do stabilizacije vremena.

Tako da, iskoristite ove poslednje sate sunčanog i toplog vikenda. Po svemu sudeći, neće nam se uskoro ponoviti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter