Izvor: BSC Happy
26.09.2023 u 21:16
0

„NJIHOVE MAJKE NEKA PLAČU JER SU RODILE UBICE, MAJKE NAŠIH JUNAKA DA BUDU PONOSNE“: SRPSTVO U TUZI ZA POBIJENIM SRBIMA na KIM I POTRESAN GOVOR KOJI NAM JE SADA POTREBAN VIŠE NEGO IKAD! (VIDEO)

Kako je rekao tada sveštenik, te 2019. godine, sećajući se pogroma i ubistva Srba, te reči i danas odzvanjaju.

Prethodnih dana dešavao se scenario, koji je samo svedok srpskog pogroma na Kosovu i Metohiji. Scenario gde su ubijena 3 Srbina, optuženi na pravdi Boga da su teroristi. Danas tugujemo, ali i sećamo epskog govora jednog sveštenika, koji i te kako priliči ovom događaju i tuzi koju osećamo za stradalima, ne samo u Banjskoj, nego na čitavoj krvavoj svetoj srpskoj zemlji.

@savastano.381 #kosovoimetohija #foryou #foryoupage #kosmet #kosovo #savastano2021 ♬ original sound – savastano381

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter