Izvor: happyBSC
23.09.2020 u 16:33
0

OBRAČUN SA DIVLJIM TAKSISTIMA Ovo su nove kazne za ilegalne taksi vozače!

Gradska vlast u Kraljevu rešila je da stane na put divljim taksistima.

Na ulicama grada gotovo je isti broj registrovanih taksi vozila u odnosu na nelegalne linijske taksiste, koji često u nebezbednim vozilima prevoze putnike do željene tačke. Pored toga što državi ne plaćaju porez, oni štete i taksistima koji uredno izmiruju svoje obaveze.

Građanima nije toliko bitno da li ih prevozi taksista sa dozvolom za rad ili bez iste,bitno im je da sto pre stignu do zeljene destinacije, i ako naglasavamo vozila nelegalnih prevoznika su cesto neispravna, a ono sto izaziva jos vecu opasnost je sto isti cesto upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola,u prilog tome govori cinjenica da ukoliko prođete pokraj obliznjih kafice,iste ce te cesto videti kako konzumiraju alkoholna pica,nakon cega veoma cesto prevoze decu iz skola.Kako bi izbegli insekcijske sluzbenike veoma cesto putnike prevoze takozvanim sporednim putevima.

Na juče održanoj sednici Gradskog veća usvojen je Predlog odluke o način i organizacija domaćeg prevoza putnika, kao i zaključak kojim se utvrđuje Nacrt odluke o taksi prevozu. Novine se naročito odnose na donošenje Pravilnika o načinu i ostuku isključenja vozila iz saobraćaja… Sada, u postupku inspekcijskog nadzora se primenjuje mera isključenja vozila iz saobraćaja na 90 dana.

Iz grada naglašavaju da je u interesu putnika da se prevoze bezbedno u ispravnom vozilu, a to može garantovati jedino prevoznik koji ispunjava sve zakonom propisane uslove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter